תפילה לאם פונדקאית

שאלה:

שלום רב
לי ולאישתי יש לי פונדקאית בגאורגיה שנמצאת בהריון מתקדם אבל נמצאת בהריון בסיכון היא גויה ומתרומת ביצית של גויה לצערי אישתי לא יכולה להכנס להריון וזו הדרך היחידה שלנו להביא ילד לעולם
השאלה איזה נוסח של תפילה אני יכול להתפלל לשלומה של הפונדקאית ולשלומו של העובר להריון מוצלח

תשובה:

שלום וברכה

ראשית חובה לציין, שבמקרה שלכם לכל הדעות העובר שיוולד לאותה פונדקאית הוא גוי גמור ויש לגייר אותו כהלכה על פי כל הכללים של גיור קטינים. אני מניח שאתם מודעים לכך וזה בסדר.

אפשר בהחלט להתפלל לשלומה ולשלום העובר, בכל שפה שנראית לכם, אין שום נוסח מוגדר, כל התפילות אהובות ורצויות לה' יתברך.

תזכו שיהיה תמיד שמחה נחת ושלוה במעונכם!