לתרומות לחץ כאן

הכשרת תנור בשרי

שאלה:

שלום וברכה
יש לי בבית טוסטר הובן קטן
עם מגש אחד
שאני מחמם איתו אך ורק אוכל בשרי
1.ברצוני להכין תפוח אדמה האם הוא יהפוך לבשרי?
ומה אופן הכשרתו?
2.ברצוני להכניס פיצה
מה אופן הכשרתו?
תודה.

תשובה:

שלום וברכה

כאשר אתה מכניס אוכל פרווה, אין לאוכלו עם חלב, אבל לא צריך להמתין לאחר אכילתו 6 שעות כמו בשר ממש. כדי שמותר יהיה להכניס לתוכו פרווה ולאוכלו עם חלב, או אפילו חלבי ממש [לא מומלץ], יש להמתין 24 שעות ללא שימוש, לנקות היטב בחומר פוגם, ולהפעיל אותו ריק חצי שעה על חומו המירבי. כדאי להשתמש בתבנית אחרת.

בהצלחה

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל