ערבה יבשה

שאלה:

שלום שאלה דחופה מה אני עושה אם הערבה שלי מיובשת מאוד זה מעכב? ומה אני אמור לעשות אם זה מעכב ?

תשובה:

שלום וברכה

אם היא התיבשה עד כדי שהיא נפרכת בציפורן, כלומר אין בה לחלוחית והיא נשברת, יש להחליפה. בכל הריכוזים החרדיים מוכרים ערבות, יש ללכת ולקנות. אבל אם היא רק כמושה ולא יבשה, היא עדיין כשרה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. גם בריכוזים החרדלי"ם תמצא .
    וגם בריכוזים הסרוגים תמצא
    וגם בריכוזים הדתיים השקופים תמצא
    אשריהם ישראל .
    ויעשו כולם אגודה אחת
    טעם ריח ללא טעם וללא ריח…..

  2. אמת ויציב. לא היתה שם כל כוונה מפלגתית אלא נסיון לספק עזרה טכנית מהירה… בשכונות חילוניות קשה למצוא, זה הכל…