בעלי חושב על הבחורה שהכיר בימי הרווקות

שאלה:

שלום כבוד הרב
אני נשואה כבר הרבה שנים,בעלי כל תקופת הנשואים חושב על בחורה מימי הרווקות שלו,שרצה לחיות ולהקים איתה משפחה.
זה פשוט משגע אותי, כמה שאני אומרת שזה מפריע לי,וכועסת עליו,זה בראש שלו,היא התחתנה וחיה בישראל,ואנחנו באמריקה.
הוא גורם לי לבכות,וגורם להרגשה של תיסכול, שאני היא לא האחת והיחידה.
מה לעשות?
תודה רבה

תשובה:

שלום רב,

יש לי הרגשה שאילו בסופו של דבר בעלך היה מתחתן עם אותה בחורה הוא היה חושב כל הזמן עלייך… זה סוג אנשים שחושבים שהדשא של השני טוב יותר…בכל אופן, מה שיש לך לעשות אני מניח שאת עושה. אני בטוח שאת נוהגת איתו באהבה ואחווה ונותנת לו תחושת נעימות כשהוא נמצא בקרבתך, משתדלת לא להחמיץ פנים וכד'. כך תמשיכי לנהוג, אבל בנוסף, לעניות דעתי, במקום להיות מתוסכלת מהמצב, תשבי איתו פעם לשיחה, ותאמרי לו שאת מרגישה מאד פגועה אבל מהמקום של כבוד והערכה תאמרי לו ולא בנוסח כועס ומתלהם. בעזרת ה' עוד יהיו לכם הרבה מאד שנים טובות ויפות ביחד.

שנה טובה