השפעת החברה

שאלה:

אני רציתי ללכת לישיבה אבל הוריי בהתחלה התנגדו ואז הצלחתי לשכנע אותם אבל הם אמרו שהשנה אלך לבית ספר ואחרי השנה אם ארצה לעבור לישיבה אז הם יסכימו לי. מה שכן אני כל רגע מפחד וחושב שפתאום תשתנה דעתי בשנה הזו חס ושלום וארצה להמשיך בבית הספר חס ושלום. מה אמור לעשות איך לפעול כדי שלא תשתנה דעתי ואני אחייה את שנת הלימודים הזאת בשמחה ובידיעה ברורה שלא תשתנה דעתי לגבי הישיבה?

תשובה:

שלום ידידי

מה שהכי חשוב בשבילך הוא לשהיות בקשר רציף עם רבנים וחברים שומרי תורה ומצוות יראי ה', ללכת לשיעורי תורה ולהתחזק כל הזמן, וכך בעז"ה תוכל לשמור על עצמך היטב.

מתפלל להצלחתך!