בקשת סליחה מהבוסית בעבודה

שאלה:

שלום וברכה..
לפני כמה זמן עבדתי במקום והייתה לי מנהלת שאני מאוד מעריכה אותה ומכבדת אותה אפילו עד היום היינו כמו שתי חברות והיא יותר גדולה ממני הייתי מחשיבה אותה כמו אמא אפילו… עבדנו בערך שנתיים ביחד והכל בסדר… עד שביום אחד מישהו שהוא קשור אליה ( הבן שלה) שלח לי הודעה בטלפון ואותו הבנאדם היה עובד איתנו לפעמים היינו רק קשר של עבודה וגם בטלפון היה קשר של עבודה גם אני חשבתי שביום ששלח לי הודעה חשבתי שרק בגלל עבודה והייתי שואלת אותו הבנאדם על המנהלת שלי ומה שלומה כי הוא היה קשור למנהלת שלי .. אחרי כמה חודשים הפך הקשר של העבודה ליותר מעבודה וזה רק בטלפון לא יותר מזה ואני לא התכוונתי ממש לא שיהיה יותר מעבודה אחרי שהמנהלת שלי ידעה על זה ( הקשר) היא הפסיקה לדבר איתי וגם נתנה לי הפסקה של שבועיים אבל אחרי זה לא חזרתי לעבוד עד היום ביקשתי ממנה יותר מפעם סליחה אבל דרך הטלפון ולא סלחה לי גם … עכשיו השאלה שלי האם יש דרך שהיא תסלח על הטעות שעשיתי?? (למרות שלא התכוונתי לעשות את זה בכוונה או לפגוע בה)… ותודה על הזמן הפנוי שענית לי

תשובה:

שלום וברכה

מה שהתידדת עם בנה של המנהלת אינו אמור לפגוע בה, גם אם היא לא מעונינת בכך וכועסת אין לכך כל הצדקה, זו בחירה של הבן שלה ולא צריך לבקש ממנה סליחה. יש כאן נושא של חזרה בתשובה כלפי בורא עולם שמתעב כל קשר בין גבר לאשה זרים שלא למטרת בירור שידוכים באופן עניני.

יום נעים.