אישה המתלבשת בצניעות ובכל זאת גברים מסתכלים עליה

שאלה:

זה צנוע לעבוד כקופאית? אני מאוד יפה ואני מלבשת צנוע וכל פעם שאני יוצאת לרחוב הרבה מסתכלים עלי זה אשמתי?

תשובה:

שלום רב,

אם את מתלבשת בצניעות אינך אשמה בכך שאנשים נכשלים אם אכן כך. המציאות היום אינה ממש כפי שהיה בעבר – כל כבודה בת מלך פנימה. כלומר, אולי זוהי השאיפה אבל צריכים להיות מציאותיים. המציאות היום אינה מאפשרת את זה, ולכן אם את מתלבשת בצניעות לא ניתן לדרוש ממך לא להופיע ברחוב.