אבא שלי אינו מהול

שאלה:

שלום רב,אני ואשתי התחזקנו לאחרונה כמו כן התחלנו לשמור מצוות: שבת,טהרת המשפחה,צניעות של אשתי,אני מניח תפילין,שמירת שבת ומתפלל בבית כנסת.אבא ואמא שלי יהודים אבל אני יודע שאבא שלי לא מהול וזה מכיוון שבברית המועצות אנשים היו רחוקים מיהדות.
האם זה פוגע בי באיזה שהוא מקום?מפריע לחזור בתשובה?יכול להשפיע עליי רוחנית באיזה שהוא מקום?

תשובה:

שלום רב,

לא. ממש לא. העובדה שאביך אינו מהול (ערל) אינו פוגע בך במאומה. אתה יהודי כשר וצדיק.

הרבה הצלחה