כתם לאחר לידה

שאלה:

שלום הרב,אני 40 יום לאחר לידת הבן ביום שלישי שעבר לפני השקיעה עשיתי הפסק טהרה וכל יום בדיקות בוקר ולפני שקיעהיצאו תקינות היום טבלתי וכמה שעות אחרי גיליתי כתם כתום עם מסגרת בורדו האם אני מותרת לבעלי?תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

יש להראות לרב, זה תלוי בגוון המדוייק ובכמות ועל מה ראית את הכתם, אם על בגד צבעוני למשל זה ודאי לא בעיה. תפרטי יותר או תראי לרב מקומי.

בהצלחה.