כשרות בבית פרטי

שאלה:

האם אפשר לצרוך מאפים שנאפו בבית אברך יר"ש (שמוכר לי אישית) לצורך פרנסה הגם שאין ע"ז הכשר מסודר?

תשובה:

שלום וברכה

למה לא? עד אחד נאמן באיסורים. זה הרבה יותר טוב מלקנות במאפייה ענקית עם משגיח…

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. מקור למה? אם היית מתארח אצלו לא היית אוכל? כמובן כשמדובר באברך שיודע גם כיצד מבצעים כשרות, לא כל אדם עם כיפה יכול לדעת ולהבין, רק אדם המוחזק כירא שמים ובקי בהלכה.