התייעצות בפורם – המשך

שאלה:

שלום וברכה כבוד הרב
לגבי השאלה ששלחתי לכבוד הרב לפני כמה ימים: http://din.org.il/2017/08/14/האם-מותר-לשלוח-הודעה-בפורום-שאולי-תגרו/
השאלה היתה לגבי האם מותר לשלוח שאלה בפורום (פורום חרדי) שאולי תגרור לשון הרע.
אם יש לי אפשרות שלא לשאול שם, אלא לשאול את אחי (באימייל) שעובד במקצוע שאני רוצה לשאול עליו.
אז להימנע מלשאול בפורום?
אני פשוט מעדיף שלא לשאול את אחי, כי אני לא רוצה לגרום לו להרגיש שהיהדות מגבילה. כי אני רציתי לשאול לגבי האם יש בעיות צניעות במקצוע.

תודה רבה כבוד הרב

תשובה:

שלום וברכה

אתה יכול לשאול גם בפורם וגם את אחיך ואין חשש לא בענין הצניעות ולא אחיך יחשוב וכו', הכל בסדר. אתה לא אחראי למחשבות של אנשים.

בהצלחה.