כשרות בחנות מאפים ערבית

שאלה:

שלום וברכה
חבר'ה צעירים שקנו מכפר ערבי בצפון בשם גוש חלב מאפים שכתוב עליהם 'בונזור'- כמובן שלמקום אין תעודה. האם יש אפשרות לדעת אם המאפים נאפים שם או מגיעים מהרשת מוכנים? כמובן שאין להסתמך על הערבי שאמר בדץ.. תודה

תשובה:

שלום וברכה

אם המאפים פתוחים ונמכרים במשקל ודאי אין לאכול בשום אופן. אם זה נמכר ארוז וזה מקום רציני והריזות נראות מקוריות, אולי אפשר לסמוך ולאכול.