שמירת עיניים בזמנינו

שאלה:

שלום לרב שאלה בנושא של שמירת עיניים . ראיתי מראה לא צנוע אני במילחמה עם הייצר הרע מרגיש לא טוב איך מעלימים עם כל הפריצות ברחוב כימעט בכל פינה יש פריצות קשה מאוד ?

תשובה:

שלום ידידי

אכן המאבק לא פשוט, צריך להשתדל ככל שניתן, העיקר למעט להסתובב במרכזי קניות חילוניים שלא לצורך, ולהמנע לחלוטין מגלישה באינטרנט שאינו מסונן, ואם משתדלים היטב אני בטוח שנזכה לסייעתא דשמיא עוד ועוד.

בהצלחה רבה ובשורות טובות.