דירה שגר בה נוצרי בעבר

שאלה:

שלום הרב
אני גר בדירה שכורה שבעבר התגורר בה גוי נוצרי שהחזיק בדירה פסל של נוצרים (בדירה גם גר יהודי בעבר). בזמן שהגוי גר בה בעלי הדירה הורידו את המזוזה מהחדר ולאחר שהוא יצא החזרנו את המזוזה ועשינו חנוכת בית (בגינה ממש צמודה לדירה) ושמנו גם מזוזה חדשה במבוי לבית. האם ישנה בעייה לגור בדירה? אם לא יש משהו מיוחד שעלינו לעשות? תודה

תשובה:

שלום וברכה

אין כל בעיה לגור בדירה, רק תבדקו שיש לכם מזוזות בכל הפתחים בבית, כל החדרים והכניסות למעט השירותים והאמבטיה. יישוב טוב ובהצלחה רבה