מה סוגי המזונות שעלי להביא לברכות בבית העלמין?

שאלה:

שלום רב כבוד הרב.ברצוני לדעת סוגי מאכלים שמביאים לברכות בבית הקברות. תודה מראש וברכתי לכם בריאות ושמחת חיים מאת אביגיל

תשובה:

שלום וברכה

העיקר בזה הוא להרבות בברכות, לכן תביא סוגים שונים, עוגיות למזונות, שתייה לשהכל, אגוזים לבורא פרי העץ, בוטנים לבורא פרי אדמה, העיקר לזכור שלא אוכלים ליד הקברים ממש, אלא רק מחוץ לבית העלמין, ולהקפיד שיברכו שזה עיקר הענין ושלא יצא שכרכם הפסדכם.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. מודה מאוד מקרב לך על תשובתכם המהירה והטובה בעניין שאלתי על מיני מזונות בבית הקברות ( מחוץ לבית העלמין כמובו ) לזכר הניפטר היקר שלנו יהי זיכר ברוך. ולכם כל ברכותי הטובות מאלפי אביגיל, תבורכו