תשובה וקבלה לעתיד

שאלה:

שלום כבוד הרב,
אני עוברת לאחרונה תקופה קשה יש לי יבלות במיתרי הקול, פריצת דיסק בגב ופיברומילאגיה. אני מבינה שהכל משמיים האם עליי לקבל משהו על עצמי,אם כן מה? קראתי שלעתים בכאב שאדם מקבל יש רמז מה לשפר.

תשובה:

שלום וברכה

חז"ל אמרו שהרואה שבאו עליו יסורים יפשפש במעשיו, כל אחד יודע בעצמו באיזו נקודה הוא חלש ועליו לתקן. כל התחזקות במצוות והעיקר הרבה אמונה ותפילות, זה דבר נפלא שמועיל מאוד.

כל הישועות ובשורות טובות.