צרות בבית בלי מזוזות

שאלה:

שלום כבוד הרב!
אחי בן 5.8 לא מדבר עדיין..
הרופאים ויתרו לבדוק את הסיבה, לאחר שהפנו אותנו להמון בדיקות ואשפוזים וכולם יצאו תקינים..
אני רוצה לציין שמאז הולדתו הכל קורה בחוסר מזל אצלו.. הוא נולד בשבוע 36.6, הלידה היתה מאוד מהירה, עשו לו ברית מילה בזמן שהיתה צהבת, הדם לא נעצר והתווספה לו גם אנמיה.
בגיל חודשיים גילו לו מים באשכים, עשו ניתוח, שכחו להחזיר אשך למקומו הוא בכה בלי סוף זמן רב כי חשבנו שזה ״קוליק״.
בגיל שנה התחילה להיות לו אסטמה.
הוא נופל הרבה אינו זהיר, היה לו גבס על היד בגיל שנה, נפילה אחרת שבר שן…
חולה המון, עבר המון רופאים, אישפוזים… והצרות לא נגמרות.
האם זה קשור לשמו? קוראים לו מתן ,
אימי החליטה לקרוא לו כך כי עברה המון טיפולי פוריות, עשו לו הפריות מלאכותיות, 13 מהם ניכשלו.. לכן מתן בשבילנו הוא מתנה מאלוקים..
נוסף לכך אני רוצה לציין שאין מזוזות בדירה, המזוזה היחידה שהיתה בכניסה לדירה נישברה..
האם יש תקווה שאחי ידבר?…
תודה רבה!

תשובה:

שלום וברכה

אינני נביא, אבל אין ספק שחסרון המזוזות גורם להרבה מאוד צרות, הרי המזוזה היא שמירה מכל צרה, ולכן כותבים עליה שם ש-ד-י ראשי תיבות "שומר דלתות ישראל", תקנו מזוזות לכל חדרי הבית למעט השירותים והאמבטיה, ואני משוכנע שתראו ישועות בעזרת ה'. ומלבד זאת, תקיימו מצוה שאבותינו מסרו נפשם עליה… לא נשכח את יהדותנו!

יש לברר אצל רב בית הכנסת היכן ניתן לקנות מזוזות מהודרות, ואנא אל תחסכו, זו השקעה כדאית.