יחסי אישות עם גוי באופן שלא ידעה על האיסור לכהן

שאלה:

שלום כב הרב,
בצעירותי, יצאתי גם גוי והוא היה הבחור הראשון עמו קיימתי יחסים (ללא הגנה גם). האם בשל כך אני אסורה לכהן למרות שלא ידעתי כי הדבר פוסל אותי לכהן? (לא באתי מבית דתי)
תודה רבה

תשובה:

שלום רב

בכל מקרה שאישה קיימה יחסי אישות עם גוי היא אסורה לכהן בין אם היא ידעה ובין אם לאו, בין אם יש אשמה כלשהי ובין אם אין כל אשמה. אין קשר בין הידיעה לבין האיסור לכהן. כלומר, לצורך הענין גם אישה שנאנסה ע"י אדם שהוא פסול (קרוב משפחה או גוי) נאסרת לכהן, למרות שבודאי אינה אשמה בכלום. זוהי ההלכה ואין לזה כל קשר לאשמה כלשהי.