הטחת אשמות בין בני זוג לשעבר

שאלה:

שלום וברכה , ברצוני לשאול האם ישנו זוג ( לא נשוי ) , שהחליט להיפרד , ולאחר הפרידה , אחד מבני הזוג ביצע שיחה ובמהלך השיחה הביע את דעתו על הדרך שבה הקשר נגמר , ועל כמה שצד שני לא היה בסדר , האם זה נקרא קטרוג ?

חשוב לציין שהשיחה הייתה רק ששניהם היו נוכחים ללא גורם נוסף , וגם השיחה הייתה ברוגע , שיחה שבסה״כ הביע את הרגשתו ודעתו

אשמח לתשובה

תשובה:

זה טבעי לגמרי, אני בטוח שכאשר מתגרשים יש לכל אחד על השני בטן מלאה, וכל עוד אינו משמיץ את השני אצל אחרים אלא לבן זוגו לשעבר בלד אין כאן לשון הרע.

הטוב ביותר לאחר הגירושין שלא לקיים כל קשר עם בן הזוג לשעבר, כך ראוי ונהוג שלא לבוא לידי מכשול.

בשורות טובות.