קניית בגדים במבצע בתשעת הימים

שאלה:

שלום. הבן שלי עושה חלאקה עוד חודש ואנחנו רוצים לעשות תמונות משפחתיות. יש עכשיו מבצעים ואני צריכה לקנות כמה בגדים לילדים .. שיהיה לי מוכן לתמונות לאחר תשעה באב.. ואחר כך לשמור אותם כבר לחגים מותר לקנות בגלל שזה דבר האבד? יש עכשיו מבצעים

תשובה:

שלום וברכה

אם מדובר במבצע משמעותי שמתקיים דוקא בשבוע זה מותר לקנות כדין דבר האבד, אבל אם מדובר סתם0 במבצע סוף עונה שימשך גם אחרי תשעה באב, אין לקנות בשום אופן.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. יכול להיות מאד שהמבצע ימשיך גם אחרי . הבעיה היא במלאי שהולך ואוזל לגמריי כל יום שעובר יש פחות פריטים. אחרת בהחלט הייתי מחכה

  2. המלאי שאוזל זה לכאורה לא דבר מאוד משמעותי, אם היה משמעותי אני מניח שהיית קונה כבר לפני שבועיים. בפרט שאנשים נמנעים מלקנות בימים אלו והרכישות דלות.