מה עושים? אני חיה עם בת זוג?

שאלה:

שלום כבוד הרב.
שמי ===
יש לי בת זוג והיא גויה אני יודעת שזה לא דבר נכון מהתורה אבל לשם הלב שלי לוקח אותי קשה לי מאוד להיתחבר לגבר ולאהוב אותו.. למרות הרצון שלי כן לאהוב גבר ולהקים משפחה רגילה . זה מאוד מאוד מעיק עלי . כבוד הרב יכול בבקשה לייעץ לי מה עלי לעשות?

תשובה:

שלום רב,

אין לי מה להוסיף על הידע שלא שזה אסור. חז"ל אומרים על דברים אלה שזה "כמעשה ארץ מצרים" כלומר, ממש תועבה. אין לי גם מה לייעץ לך. ברור שינוי באורח חייך חייב להיות רק כתוצאה מיראת שמים. יראת שמים הבנה והפנמה של מה תפקידו של האדם בעולם זה הדבר היחיד שיכול להוביל שינוי באורח חייך. מעבר לכך רק בקשה אחד לי אלייך: כל עוד לא תעשי את השינוי הזה אל תנסי להתחתן עם מישהו ולאמלל עוד אדם, ולגרום לפירוק משפחה בעתיד.