קיום מצוות מתוך רוגע ושמחה

שאלה:

שלום כבוד הרב , יש כמה אנשים שאומרים לי אתה מגזים במצוות , אתה נסחף , זה כבר יותר מדי , איך אפשר להגיד שאני מגזים אם כל זה כתוב בתורה?

תשובה:

שלום רב,

אני לא יודע מדוע הם אומרים לך את זה? על איזה רקע? אבל דבר אחד חשוב אתה צריך לשים לב, שלא להמאיס את קיום המצוות, לעשות את הכל ברוגע בנחת ובשמחה. ולא בדריכות ובמתח, ואם כך האנשים שסביבך יראו אותך מקיים מצוות, מן הסתם הם כבר לא יאמרו לך דברים כאלה.

הרבה הצלחה!