ספק באיזה יום משבעה נקיים נמצאת

שאלה:

שלום רב ותבורכו מן השמים!
אשתי באמצע שבעה נקיים ויום אחר ההפסק סיפרה לי שעשתה הפסק אמש אבל לאחר כמה ימים מתברר לי שנפל לה ספק באיזה יום הפסיקה האם היא יכולה לסמוךעל זכרוני או שמא היות ודין שבעה נקיים הוא נאמנות שלה נחשב ספק ?
נ.ב.יש לציין שברור לה שמיום ההפסק מתי שלא יהיה היא עשתה את כל הבדיקות

תשובה:

שלום רב

אם אתה זוכר באופן ודאי, אין כל בעיה, עד אחד נאמן באיסורים… אדרבה החידוש בנדה שגם אשה נאנת באיסורים כמו כל עד אחר, ראה תוס' גיטין ב ע"ב.

יום נעים.