לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

הסדרי ראיה בין הורים לילדים

שאלה:

נפרדתי מבעלי וכיון שאני רוצה לעשות הסכם בלי מריבה בבית הדין/בית משפט ע"כ ברצוני לדעת מה המינימום שאני צריכה לתת את הילדים לבעלי (באמצע השבוע ובשבתות ימים טובים וחופשות)
וגם לדעת משפחתי הוא מסוכן לילדים (לדעתנו יש לו הפרעות אישיות ועוד ע"כ ברצוני לדעת איך ומה אוכל לדרוש למשל שלא יראה אותם וכד' ובאיזהו דרך

תשובה:

שלום רב,

הנושא מורכב לא ניתן לקבוע מה המקסימום ומה המינימום שבעל רוצה לראות את ילדיו (ובדרך כלל זה גם להיפך, שיש חשיבות לילדים שיהיה להם קשר עם אביהם.

אבל לעניות דעתי בגישה כזו אין סיכוי גדול שתגיעי להסכם "בלי מריבה" כלומר, לקבוע "ולהסכים" בקושי לתת לו את המינימום, ועוד לומר שזה "בלי מריבה" לעניות דעתי זה נאיביות לחשוב שתוכלי להגיע להסכמות כאלו.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אני לא יודע, צריך להתייעץ עם מומחים, אבל האמירה שלך שאת רוצה להגיע להסכם מהיר – כלומר, הסכם בהסכמה, ומאידך לאפשר לו ביקורים ממש בקושי, זה דבר והיפוכו! יתכן שאת צודקת והוא אכן מסוכן – אני לא יודע, אבל אל תצפי שהוא יסכים לדבר כזה.
    רוב נחת!