שריטה לא משמעותית ברכב

שאלה:

שלום.
המקרה: אני ואבי נסענו ברכב,אבי חנה בחנייה מאולתרת (ספק אם היא חוקית-על מדרכה באדום לבן,באזור של בתים, לא אזור עירוני) ליד רכב יחסית ישן.(*יש מצב שהרכב חנה בחנייה חוקית-לא פרטית) ושפתחתי את הדלת לצאת מהרכב הדלת נגעה ברכב שחנה לידנו ונגרם לו סימן ממש קטן (-חיכוך בצבע, לא בפח) (1 מילימטר רוחב על 4 מילימטר אורך) שאינו נראה לעין מרחוק רק שהסתכלתי ממש בברור מקרוב מתוך ידיעה שהדלת נגעה ברכב שמתי לב לסימן. (אני לא חושב שהבעלים ישים לב לסימן)
יש לציין שהרכב לא נראה במצב הכי טוב חיצונית ושמתי לב שיש עליו יחסית המון שריטות באופן כללי.
רשמתי את המספר של הרכב מחשש לגזל והלכתי משם מתוך חוסר ידיעה מה לעשות.. (יש לציין שאני בנאדם ללא אמצעים כספיים.)
רציתי לדעת מה הדין במצב כזה ?
תודה רבה.

תשובה:

שלום רב,

למיטב הבנתי אם אכן הרכב כבר מלא בשריטות, אין כאן נזק ממשי.