ברית מילה – אין מערבין שמחה בשמחה

שאלה:

האם בסעודת ברית מילה יש לחוש באיזה שהוא אופן משום אין מערבין שמחה בשמחה?

תשובה:

שלום וברכה

אינני מבין את שאלתך. מדוע שיהיה חשש זה? כמובן עושים ברית מילה גם בחול המועד ובכל המועדים שכן כך הוא זמנה.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. הכוונה בשאלה האם סעודת ברית מילה נחשבת שמחה שאסור לערבה בשמחה אחרת כגון מי שירצה "על הדרך" לעשות שם סיום מסכת או סעודת הכנסת ספר תורה או כל שמחה אחרת?