כשרות פירות וירקות.

שאלה:

אני מכינה מגשי פירות לשמחות – גם בכמויות גדולות.
מזמינים ממני מכל גווני האוכלוסיה החרדית -.גם אנשים שמדקדקים מאד בעניני מזון וכשרויות.
אני קונה את כל הפירות מחנות שבכשרותו של הרב אפרתי שליט"א.(אני לא יודעת אם יש בזה מהדרין או לא מהדרין)- כתוב תעודה של הרב אפרתי.
האם אני צריכה ליידע את המזמינים פירות בכשרות זו או שזה נחשב ככשרות מעולה ואין צורך להגיד זאת?
אשמח מאד לקבלת תשובה בהקדם .
תודה רבה!!
אשמח לדעת גם באיזה אופן מותר להשתמש בתותים?

תשובה:

שלום וברכה

ההכשר הזה מהודר ואת יכולה להשתמש ללא חשש, אא"כ דורשים ממך אחרת.

בתותים לא כדאי להשתמש כלל, במגשי פירות לבטח לא תוכלי לקלף את התות ולטחון אותו…

בהצלחה רבה!