תשובה למי שהיתה עם גוי

שאלה:

כיצד ניתן לעשות תיקון על משכב עם גוי?

תשובה:

שלום רב,

נערה שהגיעה למצב הזה אכן צריכה טלטלה גדולה. אני לא מכיר אותך ולא יודע היכן את נמצאת היום ומה מצבך הרוחני, אבל את צריכה להבין שאם הגעת למצב כזה, את חייבת לקחת את עצמך בידיים, לחשוב כיצד הגעת למצב כזה. ולעשות שינוי דרסטי בחיים שלך, כדי שבעתיד לא תגיעי למצבים אפילו דומים לאלו.

שיהיה בהצלחה

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. מצוין. אבל כדי שבפעם הבאה אם תהיי בבדידות לא תגיעי לזה, כתבתי לך בדיוק מה צריך לעשות – להתחזק ברצינות בנושא של הצניעות והקשר והשיחות עם גברים

  2. אם את מתכוונת לגיגולי שלג זה לא התשובה. התשובה של הרב זה הכי נכון. צניעות ושמירת קשר עם גברים. תלמדי על זה כל יום שככה זה יחרט בזיכרון. אפשר לחפש ביוטוב הרצאות בצניעות הרצאות לנשים וכו יש הרבה. כל יום. והשם כבר ידאג לתיקון שאת צריכה. ותזכרי תשובה חרטה וקבלה לעתיד. בהצלחה