מטפלת שבעלה מתעלל בילדים

שאלה:

שלום כבוד הרב.
הייתי עד למחזה מזוויע. בני הקטן היה אצל מטפלת כחודש ימים, בסוף החודש, כשהגעתי לקחת את בני, ראיתי את בעלה של המטפלת מטיח בריצפה בחוזקה את התינוקת הנוספת ששהתה עם בני אצל אותה מטפלת, הסיבה להטחה הייתה כי התינוקת לא הפסיקה לבכות וזה הפריע לו, ואז כהיא צרחה עוד יותר, הוא שוב תפס אותה והרים אותה בחוזקה וניסה לדחוף לה מוצץ לפה בחוזקה אך לא עזר, ואף קילל. לפתע הגיעה בתו ולקחה את התינוקת מידיו.
האמא של התינוקת כמובן לא מודעת לזה, ולי אין מושג מי האמא ואיך להשיגה. אני יודע בוודאות שכל הורה שזה היה קורה לבנו, היה רוצה לדעת מזה. מה עליי לעשות מבחינה הלכתית?
תודה רבה.

תשובה:

שלום וברכה

קראתי בזעזוע את דבריך, חובה לדווח מידית להורים! ברגע זה, ולא להשתהות אפילו ביום זה.

מדובר לדעתי בפיקוח נפש.