יחסי אישות לאחר חודשים ללא וסת

שאלה:

שלום לרב,אשתי מזה 3 חודשים משתמשת בגלולות למניעת הריון(לאחר לידה ב"ה של בתנו השניה) הגלולות החדשות שרשמה לה הרופאה בין השאר גורמות לאי דימום במהלך הוסת(ללא הפרשות ) השאלה היא אם מותר לנו לקיים יחסי אישות?לא ראתה דמים או כתמים וכמובן שטבלה כדין לפני כחודשיים(הייתי במילואים חודש ופשוט לא יצא) או שזקוקה לטבילה חדשה?

תשובה:

שלום וברכה

כל זמן שאין לה דימום או כתמים היא עדיין טהורה. אשה נדה זו אשה שראתה דם מרחמה… זה לא משהו שחייב להיות בזמן מסויים דוקא.

בהצלחה והרבה מזל טוב.