כדורגל במגרש של דשא סינטטי או קט רגל

שאלה:

שלום רב, האם מותר לשחק כדורגל במגרש קט-רגל או מגרש של דשא סינטטי?( אני לא מחפש להחמיר בזה אני רוצה להקל כמה שאפשר )תודה רבה

תשובה:

זה נחשב מקום מרוצף, וממילא דינו כמו שכתבנו כאן.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום
    ברצוני לשאול האם יהיה דין דומה גם במושב שרוב בחצרות אינם מרוצפות? האם בעיר אין לחשוש שיתירו לשחק בדשא טבעי? אמנם אין גוזרים גזירות חדשות, אך מאידך אולי זה כלול בגזירת מרוצף אטו שאינו מרוצף. ראיתי בשש"כ פרק כ"ג (י) שהגרשז"א התיר במרוצף רק אם צמוד לבית?
    אני אסרתי על ילדי אולי החמרתי במקום שראוי להקל?
    תודה.