לקנות דרך כרטיס מועדון שלא שלי

שאלה:

שלום

הלכתי לחנות בגדים שבוע שעבר שיש שם גם מה שנקרא כרטיס מועדון, הלכתי עם חבר, והוא אמר לי אם כבר אתה קונה פה אולי תקנה דרך הכרטיס שלי שייצברו לי נקודות בזכות הקניה שלך (לי אין כרטיס מועדון), האם מותר לעשות זאת שהרי בתכלס זה מוצר שאני קונה לעצמי ולא בשבילו, או שזה נחשב זה נהנה וזה לא חסר?

ישר כח

תשובה:

שלום רב,

למיטב ידיעתי בדרך כלל התקנון של הכרטיסים האלה מאפשר זאת אבל עדיף שתברר בעצמך

בכל אופן זה ממש לא קשור לזה נהנה וזה לא חסר.