התרת נדרים – המשך

שאלה:

או קי תודה רבה. איך יעשה תעטרה בפועל הלכה למעשה. זאת אונרת אני יודע להתיר נדר צריך פיתחון לא תמיד. איך עושה את זה בפועל מביא שלושה ואומר להם שנדרתי כך וכך ועכשיו מסיבה כך וכך אני צריך ליפתוח תאינטרנט. או שפשןט נדרתי שלא השתמש תתירו לי מותרים לכם " " " " מה במעשה תודה רבה מראש

תשובה:

חייבים להסביר לפני הדיינים [הבקיאים בענין נדרים] את הפתח, כפי שהסברת אותו לי. אגב מספיק לעשות זאת לפני אחד מהם.

בהצלחה.