התרת נדרים

שאלה:

בטוחה שנדרתי בעבר נדרים ואיני זוכרת אפילו על מה ובאיזה הקשר ונושא…זה מציק לי והייתי רוצה לבטל כל נדר שנדרתי….אינני זוכרת אפילו אחד אבל בטוחה שנדרתי… הייתי רוצה לערוך זאת בהקדם האפשרי כי זה מציק לי.
מה עלי לעשות?

תשובה:

שלום רב

תפני לרב בית הכנסת באיזור מגוריך ותבקשי שיערוך לך התרת נדרים בפני שלושה אנשים. במקרה שהיית בבית הכנסת בתפילת כל נדרי והבנת שמדובר בעצם בהתרת נדרים, זה מספיק ולא צריך יותר.

בהצלחה.