אמירה כעסנית זה נדר?

שאלה:

לפני כ 3 שנים רבתי עם אבא של בן זוגי ואני לא זוכרת עם נדרתי אבל בטוח אמרתי לו שהוא בחיים לא אהיה סנדק של אף בן שלי כרגע אני בהריון עם בן ורוצה לתת לו להיות סנדק שלו
האם זה נחשב לנדר בשעת כעס ?
מה עושים ?

תשובה:

שלום רב

בצעקות מסוג זה לא מתכוונים לנדר ואין חשש. אם "בן זוגי" הכוונה שלא על ידי נישואין זה מאוד חבל, ילד צריך לגדול בבית של שני הורים נשואים כדת משה וישראל המקפידים על מצוות הטהרה, נידה שבת כשרות וכו', תינשאו ותעשו את כל הדברים הטובים, וכך יהיה לכם ממנו בעזרת ה' רק נחת ושמחה!