לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

תיקון טעות בתפילה

שאלה:

שלום רב, שאלתי אתכם האם אפשר לתקן טעויות בתפילה ולא הבנתי את התשובה, אם טעיתי בחלק עיקרי של התפילה האם אפשר לתקן את עצמי מהר ולהמשיך או שאני חייב לחזור לתחילת הברכה? תורה רבה לכם

תשובה:

השבתי, אם עוד לא סיימת את הברכה, מתקנים מיד וממשיכים, לא חוזרים לראש הברכה. אבל אם כבר עברת לברכה אחרת ועכשיו אתה נזכר שבברכה הקודמת עשית טעות שחייבים לחזור עליה, יש לחזור לתחילת הברכה.

בהצלחה רבה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אדם שהמתין אחרי מחיה המתים לחזן כי הוא התחיל את מוסף אחרי הציבור והוא אמר את המילה כתר ואז הוא שם לב שהנוסח של הקדושה שהחזן אומר זה שונה אז הוא אמר איתו רק את הפסוק קדוש קדוש וברוך כבוד האם המילה כתר שהוא אמר היא הפסק ? (בסוף המשכתי ) תודה