כרובית בהכשר מהודר וכרוב ירוק/סגול

שאלה:

האם הכרובית הטריה עם הכשרות למהדרין דורשת השריה במי סבון ושטיפה תחת זרם מים או שאין צורך בכך? האם יש עדיפות לחברה מסויימת?

האם כרוב ירוק/ סגול של חברת חסלט טעון הפרדת עלים והשריה במי סבון?

תשובה:

שלום רב

בדרך כלל מספיק רחיצה תחת זרם חזק ולא צריך השרייה, אבלך כדאי לנהוג כפי ההוראות על האריזה.

את הכרוב יש לחתוך לרבעים ולרחוץ כנ"ל, המפריד את העלים תבוא עליו ברכה וכך אני נוהג בביתי.

בהצלחה.