בסיס של צלחת המיקרוגל שהתערבב חלבי ובשרי

שאלה:

יש לי מיקרוגל חלבי ובשרי, יש חתיכת פלסטיק עגול שהוא הבסיס לצלחת הזכוכית שעליו מניחים את האוכל, נתחלפו לי שתי החתיכות, והנחתי את הפלסטיק הבשרי לתוך המיקרוגל החלבי [כלא היה בן יומו], והשתמשי כך כחודש, [הפלסטיק החלבי לא הנחתי משום מה למיקרוגל הבשרי], ועתה תפסתי הטעות.

האם אוכל להחזיר הפלסטיק הבשרי למיקרוגל הבשרי ולהמשיך להשתמש כרגיל?

תשובה:

שלום רב

יש להכשיר אותו על ידי הגעלה. תנקה אותו היטב, ולאחר שהוא 24 שעות ללא שימוש תגעיל אותו בתוך סיר מים מבעבע על האש.

בהצלחה.