כדורי טאמס בלי סימון ההכשר

שאלה:

שלום וברכה

אמנם ראיתי כבר שנשאלה השאלה בעבר, אבל לא יצאתי עם תשובה ברורה.

בכדורי טאמס להקלה בצרבת ראיתי בפרסום שיש כשרות של דאימונד K, אבל משום מה בכל הבתי מרקחת שחפשתי בישראל לא מצאתי כאלו עם סימון הכשרות הזאת על שום סוג.

האם מה שמיובא לארץ לא נושא את הכשרות, או שאסור להשתמש בהם כי זה ייצור אולי שונה ?
ואם אפשר להשתמש האם כל הטעמים ?

תשובה:

שלום רב,

החותמת מופיעה על האריזה החיצונית. לא על כל קופסה בנפרד. בכל מקרה מותר להשתמש בכל הטעמים

הרב יוסף זריצקי