שעטנז בחצאית פוליאסטר

שאלה:

שלום כבוד הרב,
שתי שאלות בנושא שעטנז:
א. יש לי כמה חצאיות חלקות מבד פוליאסטר וויסקוזה רשום עליהן, כבר הראתי אותן במעבדה לבדיקת שעטנז ואמרו שאין צורך לבדוק לזכרוני, שכחתי להראות להם במעבדה שיש לחצאיות כיסים פנימיים התפורים לחצאית (לא רואים אותם במבט חיצוני) , אל הכיסים לראות עיני נראים מאותו בד של החצאית, זה בד מיוחד כזה בצבע וזה נראה אותו הבד.
האם יש צורך להראות שוב את החצאיות?

ב. כמו כן, יש לי חצאית מאותה רשת ואותו דגם אך בצבע אחר , שגם כן חלקה ללא קישוטים וגם כן ורשום מאותם חומרים שהיא עשויה( פוליאסטר וויסקוזה), וגם לה יש כיסים שנראים מאותו הבד של החצאית ואותה לא הראתי כי לא היה נראה לי שיש צורך לאור הניסיון שלי . (יש לי כבר כמה וכמה חצאיות מהדגם הזה בכמה צבעים ולקחתי למעבדה לפחות 3 מתוכן ואמרו שאין צורך לבדוק אותן לזכרוני או שהסתכלו ואמרו שאין בעיה)
האם צריך לקחת אותה?

תשובה:

שלום רב

אם אין שום קישוט אפליקציות וכדומה אין צורך לבדוק.

שבוע טוב.

הצטרף לדיון

תגובה 1