אנרגיה תקועה בבית…

שאלה:

איך מנקים אנרגיה תקועה בבית שאירח הרבה אנשים ועכשיו רוצים למכור אותו מה הרמחל אומר עעל אנרגיה נעולהתודה

תשובה:

שלום רב

היהדות לא מכירה בשטויות ודמיונות אלו, אלו דברים שבאו מעבודה זרה של המזרח הרחוק והן סתם אמונות טפלות, האנרגיות שהושקעו בבית אין להן שום ממשות ומציאות, הבית ריק לגמרי. מה שכן יש בבית זו קדושה או טומאה חלילה שנספגו על ידי עשיית מצוות או עבירות [קורות ביתו של אדם מעידים עליו…]. ואת זה אין דרך לשנות, ובכל מקרה אין כל מניה למכור את הבית.