ספק טעות לטובתי במקום שקיבלתי שירות

שאלה:

קניתי סדרת טיפולים במכון יופי שכוללת 2 סוגים שונים של טיפולים.
מרגיש לי שהיתה להם טעות בספירה (כבר עשיתי כמה ) הם חושבים שעשיתי מסוג אחד 4 ומסוג היותר זול 1. לי נראה מוזר הספירה הזו ונראה לי שאולי ייתכן שעשיתי מהסוג היקר כבר 2 ומהסוג הזול רק 3 אך אני גם לא בטוחה כמה עשיתי במאה אחוז זה רק תחושה .
שאלתי את זאת שעושה את הטיפול וניסיתי להסביר שנראה לי שאולי היתה טעות שזה נראה לי מוזר הספירה, אך היא נשארה בדעתה שאם זה מה שרשום שזו הספירה .
הטעות אם אכן יש טעות היא לטובתי כי הסוג היותר יקר הוא זה שרשמו שעישתי רק אחד, והסוג היותר זול -הוא זה שרשמו אולי שעשיתי יותר ממה שעשיתי (4 ).
עם זאת, המטפלת היא לא בעלת המקום, היא רק עובדת במכון.
אך מצד שני שאלתי אותה, ואולי אני אוציא אותה לא טוב אם אתחיל לדבר עם מישהו אחר שהיתה אולי טעות ולנסות לברר לעומק מה הספירה, כי אז אני מוציאה אותה שהיא עושה טעות , ובמיוחד כשאני לא יודעת בעצמי נתונים מדוייקים וזה רק תחושה וקשה לי להיזכר מה היה בפועל במדוייק. (מדובר בטיפולים לאורך זמן)
האם פשוט להתעלם למרות שמרגיש לי שהיתה טעות לטובתי ולהמשיך לפי הספירה של המטפלת במכון היופי?
תודה

תשובה:

שלום רב,

מאחר שעובדי המכון  רושמים, לא מוטל עליך לספור את הטיפולים ואם את מסופקת את יכולה לסמוך על הרשימות שלהם.

בהצלחה