טיסה לחו"ל בתשעת הימים

שאלה:

קבענו תאריכים לחופשה משפחתית (10 אנשים מגיל 82 עד גיל 5) ליוון כבר לפני חודשיים, הזמנו כרטיסים מראש וכבר שילמנו את המלון ,הרכבים השכורים והטיסות. עכשיו בדקתי בלוח השנה העיברי וגיליתי כי אנחנו טסים בכט בתמוז וחוזרים בד' באב. האם אני צריכה לבטל הכל בגלל 9 הימים?
בבקשה עזור לי בתשובה מהירה , הביטול כרוך בהפסד כספי ואני רוצה להיות בטוחה לפני שאני עושה צעדים.
תודה

תשובה:

שלום רב

אם מדובר בהפסד גדול אולי יש לסמוך להקל. על עצם הענין ראי כאן.