פרישה לאחר הפסקת נטילת הגלולות

שאלה:

שלום וברכה
אשתי לוקחת כדורים של סידור מחזור
ביום האחרון של נטילת הכדור
אמורה לקבל וסת בתוך יומיים שלושה
השאלה שלנו
מתי יש אסור נגיעה?
ומתי אסור לבצע תשמיש?
תודה

תשובה:

שלום רב

אם היא לוקחת באופן קבוע והוחזקה תוך כמה זמן היא מקבלת את המחזור, זה נחשב כמו עונה ובימים שלפני אין איסור. אבל אם לא הוחזקה עדיין, יש לחשוש אחרי 24 שעות. מדבריך אני מבין שלפני יומים היא לא מקבלת, אז יום וחצי [לפי עונות יום ולילה] יש להקל, אבל לגבי יחסים ממש לא יותר מ24 שעות.

יום נעים.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כרב שעוסק רבות בעניני נדה אני מניח שכבר נתקלתם בכך שהגוף של האשה לא פועל לפי הוראות היצרנים… אצל כל אשה ההשפעה שונה, ומה שאמרתי הוא שרק אחרי שתיקח את הכדור שלושה חודשים תדע כיצד זה פועל עליה באופן אישי. יום נעים.