לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

איסור אשת איש – איסור לבועל

שאלה:

שלום, חטאתי לצערי הרב בעוון אשת איש והתגרשנו שתינו והתחתנו וכרגע אשתי בהריון, רציתי לשאול האים אני חיי באיסור או לא, אני רוצה לחזור בתשובה שלמה ואני מחכה לתשובה מהרב

תשובה:

שלום רב,

מה אומר ומה אדבר. אני מבין שחטאת איתה בהיותה עדיין אשת איש, וכידוע יש איסור מהתורה הן לבעל ולבן לבועל. ובמקרה זה שניכם הרי יודעים היטב מה היה בחדרי חדרים. אז כיצד יהיה לכם היתר לחיות היום ביחד. להיפך לאחר שנישאתם האיסור ברור יותר מדאורייתא ולדעת כל הפוסקים. אין לי מה לומר לכם מעבר לעובדה שאתם חייבים להפרד, והקושי לעשות זאת לפחות יצטרף לחרטה העמוקה שצריכה להיות כדי שיכפר על איסור כה חמור.