תפילה עם הציבור יחד

שאלה:

ערב טוב
אני גר כעשר דקות הליכה מבית הכנסת כאשר אני קם לשחרית בזמן ההליכה אני מתפלל שחרית ממכשיר הנייד כך שאני מגיע לבית הכנסת אני מקדים את השליח ציבור וכאשר הוא מגיע לקדיש ולקדושה אני חוזר איתו, וכמובן בתפילת העמידה אני מדלג וממשיך אחרי העמידה והתחנון וכאשר השליח ציבור מגיע לעמידה אני מתפלל העמידה עם הציבור.
האם נכון אני עושה או טועה
מבקש תשובה
שבוע טוב

תשובה:

לא הבנתי מה בדיוק אתה עושה… אבל מה שצריך, הוא שגם אם אתה מתחיל להתפלל מאיזו סיבה בדרך, מתחילת ברכת יוצר אור תתפלל עם הציבור יחד בצורה מסודרת.