חלום על נחש

שאלה:

בס״ד
חלמתי הלילה חלום על נחש. ראיתי בחלום רק את חלקו העליון של הנחש. השניות ראיתי את חלקו השמאלי של הנחש, הבחנתי בעין שמתיבשת / מתה. וכך הקפיאה את כול הראש שראיתי. מהפשר החלום בבקשה ?

תשובה:

שלום רב

חלום על נחש הוא חלום מצויין, חז"ל אמרו הרואה נחש בחלומו יצפה לפרנסה! שתראו תמיד רק שפע ברכה והצלחה!

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. חלום על נחשים הוא חלום טוב. חלום שאמא נפטרה הוא חלום טבעי בזמנינו שכל הזמן שומעים על מחלות ואסונות והראש מלא בפחדים, לא צריך להתייחס.