הצגות תיאטרון בשנת אבל

שאלה:

היי..אמי נפטרה לפני 3 חודשים..יש לי בן זוג שרוצה לעשות מנוי זוגי לתיאטרון..מדובר בבן זוג חדש.
האם מותר לי ללכת להצגות ? לא מדובר במחזמר..תודה

תשובה:

שלום רב

אסור להשתתף בהצגות שיש בהן מוזיקה בשנת אבל. אבל יש עוד הלכה חשובה הרבה יותר וגם משמעותית מאוד. התורה אוסרת על קשר בין גבר לאשה שלא למטרות נישואין. אם טוב לכם יחד תתחתנו, אם אתם לא רוצים להנשא, אסור לכם לחיות יחד! שמירת טהרת המשפחה היא הערובה הטובה ביותר לזוגיות קרובה וטובה וחיים מאושרים!

בהצלחה רבה