'המסע' של ברנדון בייס – מותר או אסור?

שאלה:

שלום רב.
קראתי לאחרונה את ספרה של ברנדון בייס 'המסע' בו היא מתארת שיטה לירידה עמוקה לנשמה וריפוי ע"י שחרור חסמים מהעבר ע"י ירידה זו.

ההליך מרתק.

רציתי לשאול האם יש בדבר משום עבודה זרה, תקשור או מרעין בישין אחרים?

*במידה ואין הרבנים יודעים במה המדובר, אבקש הפניה לדמות תורנית המונחת בתחום זה שתוכל להשיב לי.

רב תודות, משה.

תשובה:

שלום רב

ממעט עיון לא נראה שיש כאן עבודה זרה, זה סוג של דמיון מודרך בלבד, אישית לא השתכנעתי שיש בזה משהו… אבל זה כבר נושא אחר. אינני מכיר רב שמכיר את הענין ממש מקרוב.

יום נעים.

הצטרף לדיון

תגובה 1