שיבוש בהורמונים עקב נטילת יתר של תרופות

שאלה:

שלום רב,
אני לוקחת סיזוניק (תשעים כדורים שלוקחים באופן רצוף למניעת הריון) והמשכתי לקחת את הכדורים עוד חודש (כלומר ארבע חודשים רצוף, שאלתי רופאה ואישרה לי)
וקיבלתי מחזור פתאום באמצע .
בדרכ ביום חמישי של המחזור כבר אין לי דימום ואני עושה הפסק בקלות אבל עכשיו כבר 3 פעמים עשיתי הפסק הוא הצליח אך למחרת בבדיקה של הבוקר היה מראה בהיר מאד אך בבדיקה של הערב היה מראה אדום חזק אבל לא כהה
יש מה להראות לרב? או שזה בטוח הדימום של עדיין המחזור עקב לקיחת הכדורים?

תשובה:

שלום רב

אם ראית דם על עד אין מה להראות לרב, זה אוסר, כנראה הגזמת עם הכדורים וזה שיבש קצת את ההורמונים, אני מאמין שזה יסתדר תוך יום יומים.

בהצלחה.